Cutii si ambalaje pentru sticle
Produse pentru Craciun
Accesorii servire conservare vin
Pahare Carafe Decantere
- Toiuri
Desfacere sticla vin
Ceara sigilat sticle
Sticle Damigene Recipienti
Accesorii Vinificatie
Rafturi Amenajare Crama
Rafturi Vinoteca Comerciale
Rafturi VINdependent
Suporti si display-uri
Etichete si identificatoare
Frigidere, Racitoare, Frapiere
Sommelier Collection
Marturii nunti, botez, aniversari
Gastronomie
- Cantare
Carti
- Culinare
Produse pentru Halloween
Cautare Cod/Denumire Produs
Branduri
Cum, de ce si cand decantam vinul
Rolurile decantorului Intre decantor si carafa este aceeasi diferenta ca intre un hamster si un sobolan, s-ar putea spune. Carafa aduce la masa vinul casei (de obicei cel mai prost vin din lista restaurantului, cu rare exceptii), e plina ochi si e fabricata din sticla de calitate inferioara. Deseori, carafa este mai calda decat vinul, iar faptul ca este fabricata din sticla grosiera face inutila racirea prealabila a vinului. Pentru a vizualiza intregul articol click aici. Author: Radu Rizea Date: 2011-05-25 |
![]() |
<< back