Instrumente de laborator
Setul Vinificatorului
Setul contine un alcoolmetru, un mustimetru si un vinometru.
Alcoolmetrul este folosit pentru determinarea continutului de alcool din bauturile spirtoase - tuica, palinca, horinca, rachiu, vodca etc. Domeniul de masurare: 30 - 600 grade alcoolice. Lichidul trebuie sa aiba temperatura de 200C.
ATENTIE! Alcoolmetrul nu masoara gradul de alcool din visinata si din vin.
Mustimetrul se foloseste pentru a determina continutul de zahar in solutii rezultate la presarea strugurilor (must), sucuri de fructe etc. Toleranta de masurare: 5% - 25% la temperatura lichidului de 200C.
Cu ajutorul Vinometrului se poate masura continutul de alcool din vinuri. Lungimea acestuia este de 12,5 cm. Interval de masurare: 0-25% vol.
A nu se folosi in scopuri comerciale!!!
Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!
Multimedia
|
Note legale
ANPC (Tel. Cons: 0800.080.999)
|
Informatii Adiacente
|
Contact
|