Accesorii Vin
Accesorii pentru vin: Comenzi on-line sau telefonice la 021.256.29.81. Livrare la domiciliu!
Orar ridicare comenzi de la SEDIUL NOSTRU: L-V 11-12 si 15-16.30. Vezi aici HARTA!
Cos cumparaturi    0 produse   0.00 RON
Zilele Vinul.ro editia a III-a

Zilele Vinul.ro editia a III-a


In perioada 1 – 2 aprilie 2011, Zilele Vinul.Ro continua seria evenimentelor lansate la Bucuresti, cea de-a III-a editie desfasurandu-se in premiera in orasul Constanta.

Evenimentul va avea loc la Restaurantul Cafe Cafe din cadrulHotelului Cherica (4*, Str. Stefan cel Mare nr. 4, Constanta, vizavi de Irish Pub) si va gazdui o varietate de vinuri si gustari. La expozitia Zilele Vinul.Ro – Constanta sunt asteptati sa ia parte atat cunoscatori si pasionati de vinuri cat si simpli curiosi. Vor fi doua zile cu vinuri de excelenta si oferte speciale de unde nu vor lipsi gustarile asortate.

Biletele de acces pot fi achizitionate de la intrare, in schimbul pretului de 20 de lei intre orele 13:00 si 20:00. Fiecare vizitator va primi inclus in costul taxei de participare, pe langa posibilitatea de a degusta vinurile expozantilor si un platou cu gustari asortate, precum si un bilet la o tombola cu premii. In cadrul expozitiei Zilele Vinul.Ro va exista si un spatiu dedicat pauzelor si discutiilor de afaceri sau placere. Deoarece publicul a aratat un interes crescut evenimentelor Zilele Vinul.Ro, acesta a devenit un eveniment lunar prin care va fi promovata cultura vinului.

Producatorii care vor expune la Zilele Vinul.Ro sunt: Crama Basilescu, Crama Girboiu, Cramele Halewood, Crama Oprisor, Corcova Roy & Damboviceanu,Domeniile Dealu Mare-Urlati, Domeniile Ostrov, Gramma Wines, Montrouge,Senator Wine, Vinfaraalcool si WineRo


Data evenimentului: 2011-04-01 - 2011-04-02
Zilele Vinul.ro editia a III-a


<< back
Multimedia
Note legale
ANPC (Tel. Cons: 0800.080.999)
Informatii Adiacente
Contact
ANPC