Accesorii Vin
Accesorii pentru vin: Comenzi on-line sau telefonice la 021.256.29.81. Livrare la domiciliu!
Orar ridicare comenzi de la SEDIUL NOSTRU: L-V 11-12 si 15-16.30. Vezi aici HARTA!
Cos cumparaturi    0 produse   0.00 RON
Zilele Vinul.ro editia a II-a

Zilele Vinul.ro editia a II-a


In cea de-a doua editie a evenimentului Zilele Vinul.Ro vom oferi mai multa vizibilitate cramelor de nisa. Astfel, in zilele de 26-27 februarie, vor fi prezenti la restaurantul Margo Lounge (str Lipscani, nr 29-33) mai multi producatori din Dragasani: Agricola Stirbey, Casa de Vinuri Iordache si Via Sandu, unii dintre acestia participand in premiera la un astfel de eveniment. O invitatie a fost trimisa si catre Casa Isarescu. Acest proiect a fost initiat de Vinul.ro pentru a oferi publicului din Bucuresti ocazia de a lua contact nemijlocit cu potentialul si oferta fiecarei regiuni viticole.

Pe langa producatorii din Dragasani au mai confirmat prezenta la targ: Corcova Roy & Damboviceanu, Crama Garboiu, Cramele Basilescu, Cramele Halewood, Casa Olteanu, Crama Oprisor, Domeniul Coroanei Segarcea, Domeniile Dealu Mare-Urlati, VinChile, Vinfaraalcool.ro, Vinarte si WineRo.

In cadrul evenimentului, au fost expuse si testate racitoarele instant de la Ravi precum si produse din gama Vacu Vin cum ar fi pompele de vacuumat sau frapierele cu element de racire incorporat. 


Data evenimentului: 2011-02-26 - 2011-02-27
Zilele Vinul.ro editia a II-a


<< back
Multimedia
Note legale
ANPC (Tel. Cons: 0800.080.999)
Informatii Adiacente
Contact
ANPC