Culinare
Pastele la romani. Retete de post si pentru masa de Inviere
Invierea Domnului este pentru crestinii ortodocsi cea mai importanta sarbatoare, de reintalnire cu traditiile, prilej de bucurie, de reunire cu familia si cu toti cei dragi. Si, romani fiind, este si un motiv de rasfat gastronomic. Iata de ce volumul Pastele la Romani aduna laolalta atat povestea sfintei sarbatori, cu simbolurile ei si indemnul la purificare sufleteasca si trupesca, cat si peste 150 de retete culinare, dedicate atat meselor din zilele de Paste, cat si lungii perioade de post care precede sarbatoarea.
ISBN: 978-606-8403-45-8
Cod produs: CAR49 |
In Stoc |
Pretul: include TVA |
Brand: House of Guides
Preturile de pe aceasta pagina includ TVA! Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare!
Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!
Pot exista anumite diferente intre imagine si produsul comandat!
Multimedia
|
Note legale
ANPC (Tel. Cons: 0800.080.999)
|
Informatii Adiacente
|
Contact
|
Copyright © 2009-2021 BTC Glass Design SRL. Toate drepturile rezervate.
