Accesorii Vin
Accesorii pentru vin: Comenzi on-line sau telefonice la 021.256.29.81. Livrare la domiciliu!
Orar ridicare comenzi de la SEDIUL NOSTRU: L-V 11-12 si 15-16.30. Vezi aici HARTA!
Cos cumparaturi    0 produse   0.00 RON
Gifts Show 2009 & Wine Not

Gifts Show 2009 & Wine Not


Gifts Show 2009 & Wine Not?


Obiectele publicitare reprezinta un instrument esential de comunicare in afaceri.
Fidelizare, multumire, celebrare, recompensare... sunt atatea ocazii de a oferi un cadou de afaceri.

GIFTS SHOW este primul targ din Romania dedicat exclusiv sectorului de obiecte promotionale. Dezvoltat initial sub forma unui concurs de obiecte promotionale pentru furnizori – in cadrul targului de productie publicitara Advertising Show – GIFTS SHOW a fost transformat incepand cu 2009 intr-un targ de sine statator dedicat acestei nise.

De ce “Wine Not?” la Gifts Show 2009?

Participarea la acest eveniment nu este una intamplatoare, sfarsitul de an aducand o crestere importanta a vanzarilor de cutii si accesorii de vin catre un numar mare de companii care activeaza in diverse domenii – cutii ce sunt practic ambalaje pentru vinurile romanesti oferite cadou partenerilor de afaceri cu ocazia Sarbatorilor de sfarsit de an si nu numai.

In ultimii ani cererile primite au fost pentru pachete complete, incluzand si recomandarea pentru un vin de calitate.
Pornind de la aceste premise, am lansat invitatia a participa la concursul Wine Not catre partenerii nostri in ideea de a populariza si promova traditia si calitatea vinurilor de productie autohtona.

Cum s-a desfasurat Evenimentul Wine Not?

Expozitia Gifts Show a avut loc in perioda 30 Septembrie - 3 Octombrie  in cadrul Romexpo. Pe durata celor 4 zile de expozitie au fost organizate zilele producatorilor autohtoni de vinuri. Astfel, in fiecare zi ni s-a alaturat cate un nume important din industria viniviticola: Agroindustriala Bucium SA, Carl Reh Winery – Crama Oprisor, Domeniile Dealu Mare Urlati, Oenoterra Dealu Mare.  Promovarea partenerilor s-a realizat prin afisarea unui banner, distributia de materiale informative si organizarea unor tombole pe toata perioada zilei si oferirea unui numar de 24 sticle de vin castigatorilor extragerilor.
De asemenea, s-a oferit spatiu de expunere pentru gama de produse a producatorului.
Pentru o mai buna informare a publicului vizitator, producatorii de vinuri au delegat cate un reprezentant al companiei care sa ofere informatii despre companie si despre vinurile expuse.

Evenimentul a fost promovat prin trimiterea unui newsletter-invitatie catre o baza constituita din adresele companiilor cu care BTC Glass Design colaboreaza sau a colaborat in trecut, cat si potentiali clienti care si-au manifestat interesul pentru produsele companiei cu diverse ocazii.

 

Aceste tombole au fost organizate pe baza unor tichete  primite de catre cei ce au completat formularul on-line la standul nostru.

Dupa inregistrarea participantilor la tombola, acestia au primit pe e-mail un newsletter de confirmare prin care li se acorda un discount de 5% pentru produsele achizitionate on-line de pe site-urile CutiiVin.ro si AccesoriiVin.ro pana la sfarsitul lui 2009.

 

Evenimentul s-a bucurat de un real succes in randul publicului vizitator, la tombola, pe durata celor 4 zile de expozitie, inregistrandu-se peste 250 de participanti.

VINUL. O Idee, Un Concept, O Aroma, Un Drum, O Legenda.
Date: 2009-10-30
Gifts Show 2009 & Wine Not


<< back
Multimedia
Note legale
ANPC (Tel. Cons: 0800.080.999)
Informatii Adiacente
Contact
ANPC